Uusi asunto, sama lamppu ja toimistotuoli

Nyt poikaystäväni ja minä olemme muuttaneet yhteen! Onneksi löysimme kakkosen lähellä molempien työpaikkaa. Asunto on noin 500 metrin – 1 kilometrin päässä mistä asuimme aikaisemmin, uusi asunto on lähempänä keskustaa kuin entinen. Se mikä helpotti muuttoamme oli, että päätimme päästä eroon vuosien varrella kerätyistä vanhoista huonekaluista. Saimme molemmat pitää ainoastaan yhden huonekalun siitä ajasta kun kummatkin asuimme yksin. Valitsin pitää lattiavalaisimen, jonka olen perinyt sukulaisiltani äitini puolella. Poikaystävilläni oli vanhat työtuolit josta hän päätti pitää yhden, hän sanoi ettei voi työskennellä kotona ilman sitä. Koska hänen asiakkaat koostuvat muista yrityksistä, hänellä on asiakaspalvelua myös työajan jälkeen. Hänen on pystyvä työskentelemään kotona silloin tällöin.
Melkein kaikki laatikot ovat purettuja, jonkun verran pieniä tavaroita ovat edelleen laatikoissa eteisessä, kuten pyyhkeitä ja vuodevaatteita. Asuntoalue, johon olemme muuttaneet, on erittäin mukava viheralue, jossa naapurit voivat seurustella, grillata ja syödä yhdessä. Mistä pidän eniten (paitsi siitä että herään joka aamu rakkaan poikaystäväni vieressä) on uusi huoneistomme, se on lähellä kaikkia myymälöitä keskustassa. Vanhasta asunnosta ei ollut mahdollista kävellä kaupunkiin, koska se oli hieman liian kaukana, samoin oli niin mäkistä, että oli raskasta kantaa ruokatarvikkeita. Uudesta huoneistosta on erittäin helppoa kävellä keskustan myymälöihin. Nyt jatkan purkamista, moi.

Vastaa